ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Lätkän hotellireissu Vaasaan ja Raumalle pe-la 24.-25.10.2014

 
 
 
LÄTKÄN HOTELLIREISSU VAASAAN JA RAUMALLE PE-LA 24.-25.10.2014
 

 

Futiskauden dösäreissut ovat jo menneen kesän heiniä, ja on tullut aika vaihtaa peltilehmään talvirenkaat ja kääntää keula kohti entistä eksoottisempia vieraspaikkakuntia. Lätkäkauden vierasreissut korkataan lokakuun lopussa isolla profiililla eikä kurssia TODELLAKAAN oteta kohti itärajaa, vaan karulle mutta aina aurinkoiselle länsirannikolle missä ihmiset eivät ihan puhu suomea eivätkä oikein ruotsiakaan.


Stadin Kingien West Coast Weekend pe-la 24.-25.10. sisältää kuljetukset välillä Stadi-Vaasa-Rauma-Stadi, Sport- ja Lukko-matsit pääsylippuineen sekä yöpymisen 4 hengen huoneessa Vaasan Omenahotellissa. Lähettäkää ilmoittautumiset mielellään mahdollisimman hyvissä ajoin hotellijärjestelyjä varten.

Aikataulu


perjantai 24.10.
9.00 Lähtö Kansalaistorilta
15.00 Saapuminen Omenahotellille Vaasassa
18.30 Sport - IFK, Vaasa Arena

lauantai 25.10.
12.30 Lähtö hotellilta Raumalle
17.00 Lukko - IFK, Äijänsuo
23.00 (noin) Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 100 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

   


STADIN KINGIT 2014, All Rights Reserved