ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       › Historia
       › Valmistajat
       › Kingit Medioissa
       › M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > STADIN KINGIT

 
 
 
STADIN KINGIT
 
Stadin Kingit on vuonna 2001 perustettu, IFK:ta jalkapallossa, jääkiekossa, jääpallossa ja käsipallossa kannattava faniryhmä. Parhaiten Kingeihin saat yhteyden sähköpostilla tai liittymällä aktiiviselle keskustelupalstalle.

Stadin Kingien historia

Alkukesästä 2007 Stadin Kingit täyttää 6 vuotta. Historiamme on paljon vaatimattomampi kuin emo-organisaation 110-vuotias taival, mutta matkan varrelle mahtuu silti jo paljon tapahtumia. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Kingit on kasvanut muutaman kaveruksen porukasta vähitellen kohti suurempaa ja uskottavampaa faniryhmää. Lue lisää..


Valmistajat

Stadin Kingien tifo-osasto, Valmistajat, on kerännyt kunnioitusta ja herättänyt ihmetystä kiertäessään Helsingin ja maaseudun urheilupyhättöjä sekä vähän epämääräisempiäkin paikkoja. Tilanteesta, mielialoista ja tapahtumasta riippuen tifo-spesialistit ovat järjestäneet katsomoon näyttäviä pyroteknisiä muodostelmia, ilmapallokuvioita, paperisilpputifoja tai valtavia lakanameriä – tai parhaimmillaan jopa kaikkea tätä yhtä aikaa. Lue lisää..


Stadin Kingien logo


 


© STADIN KINGIT 2007, All Rights Reserved