ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > JIPPO - HIFK ja Joensuu away sunnuntaina 14.9.

 
 
 
JIPPO - HIFK JA JOENSUU AWAY SUNNUNTAINA 14.9.
 

 

Futiskauden viimeinen dösäreissu on ovella ja rakkauden intiaanikesä 2014 lähestyy loppuaan, kun sunnuntaina 14.9. Kingi-karavaani suuntaa monen aktiivireissaajan suosikki-inhokkipaikkakunnalle Joensuuhun. Pelipäivähän on matkakohteesta huolimatta aina juhlapäivä, ja avartava maakuntamatkailu sunnuntainviettotapana mitä kurantein. Länsi-Siperia away — jotain niin käsittämätöntä paskaa, että se on jokaisen kannattajan pakko itse omin aistein kokea.

Vielä viimeisen kerran tällä futiskaudella: dösä täyteen, kaikki föliin!


Aikataulu

09.30 Lähtö, Töölön Kisahallin parkkipaikka

16.00 JIPPO - HIFK, Joensuun keskuskenttä

00.00 (noin) Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 30 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

   


STADIN KINGIT 2014, All Rights Reserved