ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > JJK - HIFK maanantaina 1.9. - lähtö Kiskseltä klo 14.30

 
 
 
JJK - HIFK MAANANTAINA 1.9. - LÄHTÖ KISIKSELTÄ KLO 14.30
 

 

Syyskuu painaa päälle ja futiskaudesta on enää kaksi dösäreissua jäljellä. Näistä viimeistä edellisellä suunnataan Jyväskylään maanantaina 1.9. Toukokuun helteillä luonnonkauniille Harjulle kiivettiin kahdella dösällä (perseet edellä ja olalla), pystytäänkö samaan myös syyskuun romanttisesti pimenevässä illassa? Sarja on joka tapauksessa tasoittunut alkukesästä, joten pisteitä — ja Kingien kovaäänistä tukea — kaivataan entistäkin enemmän. Kaikki föliin!

 
Aikataulu:

14.30 Lähtö, Töölön Kisahallin parkkipaikka

 
18.30 JJK - HIFK, Harjun stadion

 
00.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

   


STADIN KINGIT 2014, All Rights Reserved