ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Vierasmatka Valkeakoskelle sunnuntaina 20.7.: Haka - IFK

 
 
 
VIERASMATKA VALKEAKOSKELLE SUNNUNTAINA 20.7.: HAKA - IFK
 

 

Paluu rikospaikalle! Kauden toinen visiitti Valkeakoskelle on samalla heinäkuun ainoa dösäreissu, ja pelissä on tärkeät pinnat sarjan kärkijoukkueiden tahdissa pysymiseksi. Helteisessä ilmassa roikkuu paljon kysymyksiä. Lähdetäänkö taas kahdella dösällä? Tehdäänkö taas neljä maalia? Mihin helvettiin jalkapallostadionilla tarvitaan päätyverkkoa? Nyt se .itun telkkari kiinni ja kaikki messiin, on tää meidänkin kesä!

 
Aikataulu:

15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin parkkipaikka

 
18.30 Haka - IFK, Tehtaan kenttä

 
22.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.   


STADIN KINGIT 2014, All Rights Reserved