ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Kahden kärkimatsin viikko: KTP away ma 23.6. ja Ilves away to 26.6.

 
 
 
KAHDEN KÄRKIMATSIN VIIKKO: KTP AWAY MA 23.6. JA ILVES AWAY TO 26.6.
 

 

Juhannuksen jälkeinen viikko, kaksi kovaa kärkimatsia, kaksi kuranttia vierasstadionia. Love it! Palloliiton perseilijät sylkee taas kerran matsien alkamisajoilla työssäkäyvää kannattajaa isona limaisena klimppinä suoraan päin naamaa, mut ei auta — bulilla painetaan joka tapauksessa.

Härkäviikko käynnistyy maanantaina 23.6. revanssinhakureissulla Kotkaan. Kauden avauksessa Kauneimman otteet kentällä eivät vastanneet joukkueen tasoa, mutta katsomossa breno oli kohdallaan. Nyt hoidetaan homma himaan tyylillä.

 
Aikataulu:
 

14.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
 

17.00 KTP - IFK , Arto Tolsa -areena
 

21.00 Paluu Kisahallille

 

Torstaina 26.6. suuntana on Tampere ja Tammela, Faija Heinänen, party like it's 2010. Kaikki on neljä vuotta pyörittäny Youtubesta SITÄ videota. Onpa mukava mennä takaisin Tammelaan!
 

Aikataulu:
 

14.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
 

17.00 Ilves - IFK, Tammelan stadion
 

21.30 Paluu Kisahallille


Molempien matkojen hinta erikseen on 15 euroa. Jos ilmoittaudut molemmille matkoille, on alennettu yhteishinta 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Mainitse myös, kummalle matkalle ilmoittaudut vai molemmille. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.   


STADIN KINGIT 2014, All Rights Reserved