ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Vierasmatka Valkeakoskelle sunnuntaina 1.6.: Haka - IFK

 
 
 
VIERASMATKA VALKEAKOSKELLE SUNNUNTAINA 1.6.: HAKA - IFK
 

 

Jälleen on tarjolla uusi merkintä tukkimiehen kirjanpitoon niille IFK-diggareille, jotka kotimaisen stadionbongauksen hienoon harrastukseen ovat vihkiytyneet. Sunnuntaina, kesäkuun ensimmäisenä päivänä Kingien dösäkulkue karauttaa Valkeakoskelle kohteenaan perinteikäs, niin ylä- kuin alamäkiäkin nähnyt Tehtaan kenttä.

Itse matsistakaan ei merkitystä puutu, sillä joukkueet lähtevät matsiviikkoon Ykkösen jaetulta kakkossijalta. Kahdelle arkireissulle on kuluvalla kaudella jo lähdetty kahden dösän voimin, joten olisiko nyt aika painaa mestoille peräti kolmella kyydillä? Toisaalta miksei! Siis kaikki föliin, pisteet mukaan ja matka kohti sarjakärkeä!

Aikataulu:

 
13.00 Lähtö, Töölön Kisahallin parkkipaikka

 
16.00 Haka - IFK, Tehtaan kenttä

 
20.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.   


STADIN KINGIT 2014, All Rights Reserved