ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > SC Riverball - HIFK 0-3 (0-1)

 
 
 

SC RIVERBALL - HIFK 0-3 (0-1)

 


45 min + 15 min + 45 min

    

Ekat 45 min

     

Taisto käynnistyy täydellisellä käsikirjoituksella, mikä tarkoittaa sitä että jokipallo pelaa juuri niin kuin ne ovat koko kauden tehneet. Nopeita olivat tilanteesta riippumatta rajaheitot, kulmapotkut, vapaapotkut, juomatauot, anopin hautajaiset, siskon häät, naapurin lapsen ristiäiset ja vaimonviihdyttämiset. Se oli sellaista hallittua sähläämistä, joka yleensä hidasälyiselle ja -jalkaiselle Kakkosen potkijalle on myrkkyä. Tällä kertaa Honsu ja kumppanit olivat tehneet läksynsä erinomaisesti ja se näkyi kentällä saksalaisena järjestäytyneisyytenä. Peli oli meidän hallinnassa koko nelivitosen, vaikka maalipaikkoja ei tullutkaan kuin muutama. Oikea-aikainen paine sai Riston menemään sekaisin. Gimi hankki prässillä pallon meille ja syötti keskustaan, josta Makkaran ohipotkun jälkeen Suide laittoi pallon verkkoon ja taululle 0-1. Jäätävää touhua kerta kaikkiaan.

   

   

15 min

    

Matka Joensuuhun alkaa pyöräilijöiden osalta klo 6 tiistaiaamuna. Olimmeko valmistautuneet oikein? Oliko tallipäällikkö Vitikaine hyvin tankattu? Säästä, olosuhteista ja muista tapahtumista voimme odottaa kirjaa joulumarkkinoille.

     

Makkaraa ja Moccaa: lähes kympin arvoiset lerssit kyseessä. Erään Mc Asiamiehen analyyttinen arvio oli, että päältä rapea ja sisältä kuohkea. Siihen on allekirjoittaneen helppo yhtyä! Järjestelmä toimi kuin junan vessa ja kaikkí mitä ehdotimme parannuksiksi otettiin hyvillä mielin vastaan. Järjestysmiehille kiitos. Makkaranpaistajille ja kahvilanpitäjille kiitos. Tämä oli paras vieraspeliottelutapahtuma tänä kesänä tähän mennessä.

      

     

Taukopaikalla Juvan ABC:lla oli uudenlainen kädet desinfioiva kuivauskone. Huuhtelin käsiäni siinä ja huomasin miellyttävän kosketuksen, joten päätin koskettaa sitä myös herkillä seuduilla. Kun huomasin että se tuntuu paremmalta kuin keskiverto ....... huikkasin jäbille et tää toimii. Tämän johdosta tauko venyy tuntiin ja viimeisenä ja väsähtäneimpänä paikalle hoippuu dösäkuski. Huuhtelu toimii. Kiitos ABC Juva!

    

Tokat 45 min

     

Tokalle nelivitoselle astelee rento Kaunein, koska duunin tekeminen on ulkoistettu jokipallolle. Tällä kertaa Kauneimman taktinen osaaminen ja Ahosen blokkaaminen vievät täysin terän jokipallolta. Hyvä näin ja koska jokipallo nostaa ryhmitystä ja avaa puolustusta, meille avautuu liukuhihnalta paikkoja tykittää taululle lisää numeroita. Sieltä niitä paukkuu. Juuri kun huudan Astradalle että jos ei se lopeta spedeilyä niin mä vedän sitä turpaan, laittaa herra boltsin byyriin. Astradasta tulisi legenda, jos jokaisen spedeilyn jälkeen hänelle annettaisiin muutama kovennettu. Tämän episodin jälkeen Argentino otetaan vaihtoon ja Kynä tilalle. Tuhoa on luvassa melkein heti. Kynä järjestelee Mondon irti ja kun kaikki kuvittelevat pallon olevan sivuverkossa, Mondo nostaa handut kohti Jeesusta merkiksi kolmannesta osumasta. Uskottava se on. Peli on 0-3 ja sinettiä vaille valmis. Sinetti tulee ja Joki on ryöstetty. Kiitos Kaunein, kiitos Kingit

      

    

Yhteenveto

    

- Taktiikka
- Huuhtelumasiina
- Ottelujärjestelyt
- Joukkueen kova moraali

   

- Gyyni

   

   


© STADIN KINGIT 2010, All Rights Reserved