ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > KäPa - HIFK 2-3 (0-1)

 
 
 
KÄPA - HIFK 2-3 (0-1)
 


45 min + 15 min + 45 min

    

Ekat 45 min

     

Ottelu käynnistyy auringon helliessä ja pelaajien loistaesa auringon kanssa kilpaa. Ensimmäisistä sekunneista alkaen on nähtävissä, että Kaunein pelin vie ja vierustoverikin heittää tämän olevan meidän peli jo toisella minuutilla. Peli todellakin on meidän ja odotan murskajaisia alkavaksi. Valitettavasti tänään maalipaikkoja ilmestyi kuin tyhjästä muttei maalintekijöitä. Suurin epäonnen soturi oli Makkara, joka pääsi kokeilemaan maalin edestä, maalin sivusta, maalin takaa ja maalin päältä muttei valitettavasti onnistunut. Pallo pyörii koko jakson vastustajan alueella eikä kauaa mene, kun pallo viedään kulmalipulle ja Faija laittaa takuuvarmasti päällä pallon maalin perukoille. Koko pelin kulminaatiopiste oli Faijan mukanaolo, koska sen myötä jokainen kauneimman pelaaja kasvoi kymmenen senttiä. Eka nelivitonen meni kauneimmalle niin sanotusti 100-0 ja oli hyvä aika panostaa taukopalveluihin.

  

   

15 min

    

Saavun stadionille n. 17:58 ja mietin, miten .itussa asiat voivat olla näin vaiheessa? Olen aina digannut boheemista ja punk-asenteesta, mutta tämä ei ollut niistä kumpaakaan. Lähestyn stadionin myyntikojuja ja mietin mielessäni, että kohta makkara maistuu huulillani. Joudun kuitenkin ikäväkseni huomaamaan, että makkarat ovat vielä muovikääreessä kylmälaukussa. Se ilo jää siis pois. No, jatkan moccaosastolle, jossa palvelu pelaa ja nieluun saadaan tarvittava annos moccaa, että suuntavaistot pysyvät selvillä. Seuraavaksi jatkan lipynmyyntiin, jossa on kolikot loppu kun yritän maksaa vitosella neljän euron lipun?? Onhan meillä suurempiakin ongelmia eli ihan pieniin ei kannata tarttua. Pääsen kuin pääsenkin sisään ja etsin meille osoitettua lohkoa joka löytyy helposti seuraamalla roskiksen antamaa suuntaa. Päädyttyäni katsomoon huomaan olevani noin 40 metriä kulmalipun ulkopuolella ja jokaiseen sivu- tai päätyviivaan on matkaa noin 41 metriä. Katsomo on loistava ei siinä mitään!!!

     

Tokat 45 min

     

Pelaajien juostessa kentälle moni katsomossa huokaisee: Faija on jäännyt koppiin. Ei .ittu, sanon ajatuksissani ja samaan hengenvetoon ettei sota yhtä miestä kaipaa. Olen niin väärässä kuin olla voi. Tämä sota kaipaa juuri sitä miestä, joka kasvatti muita kymmenellä sentillä ekalla puolikkaalla. Koko puolikas on KäPan, ei kahta sanaa, mutta onneksi saamme tarvittavat maalit jotta pysymme mukana ja mahdollisessa kolmessa pisteessä. Maaleja tulee meidän kauheista virheistä ja toisaalta toisessa päässä taidokkaalla viimeistelyllä. Puolustuksessa Faija ohjasi ja auttoi omalla esimerkillä, keskikentällä Argentino alkaa pelaamaan täysillä valoilla ja Gimi nostaa tasoaan jatkuvasti. Hyökkäyksessa Makkara löysi itsensä ja hoiti lopulta pisteet meille. Tästä on hieno jatkaa Gasellien kimppuun. Siitä pelistä ei tule helppoa, mutta ei siitä kannata vaikeatakaan tehdä!

  

  

Yhteenveto

    

- Argentino ja Gimi
- Makkara
-Makkaransyöjien kentällejuoksut. Jatkuvaa oikomista kentän kautta pelin ollessa käynnissä: Pallolliitto hereillä!
-Kaunis sää

   

- Gyyni

   


© STADIN KINGIT 2010, All Rights Reserved