ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Futiskauden avajaiset ja kausareiden jakotilaisuus 2.5.

 
 
 
FUTISKAUDEN AVAJAISET JA KAUSAREIDEN JAKOTILAISUUS 2.5.
 


Vihdoinkin se alkaa! Kylmä talvi on takana ja IFK-futiksen ottelut Kakkosessa käynnistyvät sunnuntaina 2.5. Finskillä klo 18:30. Vastustajaksi stadilaisille saapuu PEPO Lappeenrannasta. Kaudenavajaiset ja kotikausareiden jakotilaisuus Kingien kautta tsettinsä tilanneille järjestetään Ravintola Primulassa (Laivurinkatu 10) sunnuntaina klo 15 alkaen.

  

Kaudenavajaistilaisuudessa IFK:n tunnelmista tulevat kertomaan valmennusjohtoon kuuluvat Jani Honkavaara ja Teemu Kankkunen. Herrasmiehet paljastavat tilaisuudessa sarja-avauksen kokoonpanon sekä avaavat hiukan verhonreunaa joukkueen viimehetken valmistautumisesta ja kuulumisista. Valmentajat vastaavat toki myös yleisön esittämiin kysymyksiin.

   

Kotikausarit ovat jaossa Ravintola Primulassa kaudenavaustilaisuuden ajan, noin klo 15:00-16:30. Jos et ehdi lunastamaan kausariasi Primulasta, jaetaan loppuerä kausikortteja Finnair Stadionin sisäänkäynnin läheisyydessä klo 18:10-18:20. Ole ajoissa paikalla, sillä kausikorttien jako päättyy ennen ottelun alkamista. Myöhästelijät voivat kysellä kausareitaan Kingien katsomonosasta esimerkiksi ottelun puoliajalla. Jos olet maksanut kotikausarisi eräpäivän jälkeen, varaudu esittämään todiste maksusta.

  


© STADIN KINGIT 2010, All Rights Reserved