ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > HIFK - OPS 3-2 (2-0)

 
 
 
HIFK - OPS 3-2 (2-0)
 


45 min + 15 min + 45 min

    

Ekat 45 min

     

Viikko on kulunut edellisestä ja taas viedään lappalaisia. Tätä ajattelen koko ensimmäinen puolikkaan, sillä sen näköisiä kauneimman sommitelmat ovat. Fakta on erittäin yksinkertainen ja jossakin mielessä valitettava, koska reilu ekan puolikkaan tulos olisi ollut 5-0. Naapurin veskari kaivaa uskomattomia torjuntoja ja pitää jenginsä pelissä mukana, vaikka kovaa punainen höyryjuna puskutti päin. Oulu oli totaalisessa .usessa koko puolikkaan ja vain ja ainoastaan kauneimman huono viimeistely piti tuloksen siedättävänä vieraiden kannalta.

  

15 min

    

Puolikas takanani ja mocca mielessä lähden tarpomaan kohti parakkeja, joissa kahvilakyltti kutsuvasti kehottaa siirtymään sisätiloihin. Pääsen ovelle ja vääpeli kertoo käskevästi, ettei nämä ole mitkään .itun Stockan hullu päivät vaan kahvila, jossa tiedetään mitä tilataan ja sen jälkeen voidaan siirtyä .ittuun toisten maksavien tieltä. On asioita joista diggaan ja toi on yksi niistä!! Kahvilassa oli ohjausta, tunnetta, halua ja tekemisen meininki josta kukaan ei jäänyt kylmäksi!!

  

Palaan katsomoon ja keskustelu kääntyy väistämättä asiakirjoihin, joista ei kenelläkään tunnu olevan tietoa! Mitä tämä kaikki tarkoittaa, mietin, ja kioski heittää vielä päälle sen luokan ihmissuhdesoppaa että hetken mietin onko kyse salajuonesta ja jos on niin ketä kohtaan? Edelleenkin olen sitä mieltä, että meillä oli viime kaudella materiaali A-lohkon top 3:ssa ja tällä tulevalla kaudella top 2:ssa. Syystä tai toisesta tilanne oli 3-1. Kuka voitti kenet ja milloin, sen tietää ainoastaan Lappeenrannan paras suunnistaja (emmä ole mitään neuvonut).

     

Tokat 45 min

     

Uskomattomalla fiiliksellä kipuan lämpölamppujen "lämpimään" syleilyyn. Kesää kohtihan tässä ollaan menossa, ettei siellä nyt niin kylmä voi olla. Joukkueet kirmaavat kentälle kuka mistäkin ja olen varma, ettei tässä olla vielä kaikkea nähty. Jostakin syystä 75 minuutin ollessa kellossa kaunein tekee kaikkensa, ettei peli mene nukuttavaksi ja lähettää oululaisille kutsun mukaan. Ensin vieraille tuomitaan rankkari, jonka Hubert torjuu kulmaksi. Kulmasta sitten tehdään helpon oloinen byyri meidän verkkoon. Tämän jälkeen saamme noin kuusi paikkaa ratkaista, mutta se olisi ollut liian helppoa, joten jatkoimme samaa hätäilyä kuin aikaisemminkin. Oululaiset tulevat 3-2:een ja sen jälkeen pelaamme 7 minuuttia lisäaikaa, jota he eivät onneksi pysty hyödyntämään. Olipa uskomattoman kiihkeä loppu. Muuta ei voi sanoa. Kiitos!

    

Yhteenveto

    

- Pelitaktillinen brutaalisuus
- Varpaiden sulattaminen kiehuvalla vedellä tuntuu paremmalta kuin orgasmi
- Lopun herpaantuminen (tästä on päästävä eroon)
- Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa!!

   

- Gyyni

   


© STADIN KINGIT 2010, All Rights Reserved