ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Kultsu FC - HIFK 1-4 (0-3)

 
 
 
KULTSU FC - HIFK 1-4 (0-3)
 


45 min + 15 min + 45 min
  
Ekat 45 min

  

Peli käynnistyy täydellä saavillisella kylmää vettä joutsenolaisten niskaan Maven heitettyä kaaripallon puolesta kentästä byyrärin taakse. Siinä kohtaa aloin ennakkokaavailuiden mukaisesti odottamaan toista byyriä, mutta syystä tai toisesta "helppo voitto" ei kelvannut tähtirinnoille. Jos vastassa olisi edes Kakkosen tasoinen joukkue, niin kaunein olisi todellisissa ongelmissa. No, peli liikkuu puolin ja toisin ja nopeassa tahdissa saadaan kaksi byyriä lisää. Peli näyttää selvältä, mutta älä nuole ennen kuin annetaan lupa!

  

15 min

  

Perjantai-illan huumaa Sibeliuspuistossa. Kusetan koiraani ja täysin yllättäen, täysin pyytämättä ja kaikille yllätykseksi hän tapaa Gyynin. Tässä kohtaa .askalehtien on turha alkaa kaivella otsikoita: se oli vain ja ainoastaan kahden aikuisen spontaani tapaaminen. Terveiset vaan Arkadianmäelle, vai menevätkö ne kuitenkin Mamma Rosan pöytään?

  

  

Toka 45 min

  

Pelistä on jäljellä nelkytviis minuuttia ja odottelen sitä lopullista parahdusta ja kuolon iskua. Ei sitä koskaan tule, se on valitettava fakta. Joutseno sinnittelee mukana koko puolikkaan ja aiheuttaa jopa sykkeen nousua osittaisilla läpiajoillaan. Ennen peliä arvioin, että peli päättyisi 0-5. Maaleista kaksi tulisi yhdessätoista minuutissa Hännisen tekemänä. Gepardi laskettaisiin irti viisvitosen kohdalla ja hattutemppu olisi tosiasia. Märkiä unia. Märät on mulla unet, huh huh!

    

Yhteenveto

  

- 3 pistettä
- Hännisen esitys
- Jurrissa duuniin, sä tulit jurrissa duuniin!

  

-Gyyni

  


© STADIN KINGIT 2009, All Rights Reserved