ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       › Historia
       › Valmistajat
       › Kingit Medioissa
       › M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Tuplalauantaitripla

 
 
 
TUPLALAUANTAITRIPLA
 
HUOMIO! Kaikki fanitoiminnasta kiinnostuneet ovat aina tervetulleita mukaan Kingien tapahtumiin!
 
La 24.2.2007 HIFK - Kärpät
Jääkiekon SM-Liigaa


Stadin Kingien tifo-osasto järjestää yhteistyössä HC IFK -porukan kanssa lisäväriä tulevan viikonlopun liigaotteluun HIFK - Kärpät. Ennen ottelun alkua B2-katsomon yli levitetään iso overhead-lakana. Muun B-päädyn katsojille Kingit jakaa heilutuslippuja. Seuraavassa on joitakin toimintaohjeita lauantaiseen otteluun. Pidäthän huolta sekä itsestäsi että kavereistasi, jotta homma saadaan toimimaan ja vastaavanlaisia tapahtumia voidaan järjestää jatkossakin.

1. Tule ajoissa omalle paikallesi katsomoon: mielellään viimeistään 15 minuuttia ennen ottelun alkua. Varmista, että myös kaverisi tulevat ajoissa paikalle.

2. Osallistu toimintaan: jos saat heilutuslipun tai muuta katsomomateriaalia, se on tarkoitettu käyttettäväksi eikä säilytettäväksi istuimen alla!

3. Tue toimintaa: jos diggailet lisäväristä katsomossa, voi toimintaa tukea sijoittamalla muutaman kolikon Kingien tifo-kassaan, jonka Kärpät-ottelussa löydät B2-fanitiskiltä. Tifot toteutetaan fanien omilla rahoilla.

4. Palauta lainaksi saamasi materiaali: pelin päätyttyä palauta saamasi tavarat niille osoitetulle paikalle. Pidä huoli siitä, että myös vierustoverisi toimii samoin.

5. Käytä ääntä ja pidä hauskaa!
 


 

Pe 2.3.2007 Kampparit/Veiterä - HIFK
Bandyliigan 2. puolivälieräottelu


Stadin Kingit järjestää fanimatkan jääpallo-IFK:n ensimmäiseen playoff-vierasotteluun perjantaina 2.3. Pikainen spekulointi liigan loppuohjelmalla tuottaa johtopäätöksen, jonka mukaan puolivälierissä vastaan asettuu hyvin suurella todennäköisyydellä Kampparit Mikkelistä. Kamppareiden huippuotteet tai HIFK:n tai Veiterän haparointi viimeisenä runkosarjaviikonloppuna voisi vielä muuttaa loppusijoituksia sen verran, että puolivälierissä IFK:ta vastaan asettuisikin Kamppareiden sijaan Lappeenrannan Veiterä.

Joka tapauksessa fanibussi starttaa kohti määränpäätään ravintola Lucky Fellow’n edestä perjantaina 2.3. klo 14:30. Raivaa siis perjantai-iltapäiväsi ajoissa vapaaksi ja lähde mukaan mestaruusjahtiin! Matkan hinta 30 euroa sisältää edestakaisen bussikuljetuksen ja lipun otteluun.

Kingit ottaa ilmoittautumisia otetaan vastaan lähes kaikissa IFK-otteluissa lajista riippumatta. Ilmoittautuessa on maksettava varausmaksu 20 euroa. Ilmoittautua voi myös sähköpostilla osoitteeseen skingit [at] suomi24.fi ja maksuohjeet postitetaan paluuviestissä. Ilmoittauduthan ajoissa mukaan, jotta reissu saadaan järjestymään!
 
 


© STADIN KINGIT 2007, All Rights Reserved