Turku Away – 3.10.2021

Tervetuloa kauden toiseksi viimeiselle vierasreissulle, kun Kingit suuntaavat dösällä Turkuun!

Aikataulu:
14:30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
17:00 FC Inter – HIFK, Veritas Stadion
21:30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta sekä puhelinnumero. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

HIFK-kannattajille on varattu otteluun Veritas Stadionilta oma J-vieraskatsomo. Lippuja on myynnissä rajoitetusti! Lippulinkki: https://www.tiketti.fi/tarjous/HIFKkannattajat

Huom! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Mikäli et hoida maksua ajallaan, et ole tervetullut Stadin Kingien vierasreissuille!

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Tulethan vierasmatkalle ainoastaan terveenä!