Lahti Away – Ke 23.6.

Pitkä odotus on ohi! Lahti away on täällä ja Kingitkin reissaavat jälleen dösällä pelipaikoille pitkän tauon jälkeen. Tätä reissua et voi missata!

Aikataulu:
16.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 FC Lahti – HIFK, Lahden Stadion
22.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta sekä puhelinnumero. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

HIFK-kannattajille on varattu otteluun oma vieraskatsomo. Julkaisemme sosiaalisessa mediassamme vieraslipun linkin kun tämän saamme!

Huom! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Mikäli et hoida maksua ajallaan, et ole tervetullut Stadin Kingien vierasreissuille!

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Suosittelemme vierasmatkalla kasvomaskin käyttöä sekä muiden koronasuositusten noudattamista!