Vierasmatka Lahteen su 30.6.

Taas mennään melkein parin kuukauden tauon jälkeen!

Su 30.6. 18.30 Lahti – HIFK

Aikataulu:

16.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty 
18.30 Lahti – HIFK, Lahden Stadion 
22.00 Paluu Kisahallille 

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä. 

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. 

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.