MEGAMATKA: Maarianhamina la 22.7.

Nu kör vi!!! Kauneimman vuoden 2017 liigakauden ensimmäisellä megamatkalla suunnataan merelliseen eurooppalaiseen metropoliin, aina aurinkoisen Ahvenanmaan vieraanvaraiseen pääkaupunkiin Maarianhaminaan, missä vastaan asettuu paikallinen sisarseura IFK Mariehamn. Matkaan lähdetään totuttuun tyyliin Kisiksen parkkikselta aamuviideltä lauantaina 22.7., ja paluu Helsingin Olympiaterminaaliin tapahtuu sunnuntaina 23.7. kello 09.55. Tähän kepeän huolettomaan 29 tunnin sunnuntaipiknikkiin mahtuu takuuvarmasti tuhdisti toverihenkeä, runsaasti rehtiä hauskanpitoa ja aina yhtä kingimäisen komeaa yhteislaulua. IFK è vi allihopa!

Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Turkuun, kansipaikan Turusta Maarianhaminaan sekä hyttipaikan paluulaivalla. Paikkoja reissuun on varattu yhteensä 200, jonka jälkeen joudutaan valitettavasti myymään soldouttia. Nopeus on siis valttia, sana kiertämään ja meili laulamaan!

Aikataulu:

La 22.7.

05.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty

8.15 Lähtö Maarianhaminaan, M/S Galaxy

13.35 Saapuminen Maarianhaminaan

16.00 IFK Mariehamn – HIFK, Wiklöf Holding Arena

23.55 Lähtö Helsinkiin, Silja Serenade

Su 23.7.

09.55 Saapuminen Helsinkiin, Olympiaterminaali

Matkan hinta on 50 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, syntymäaika sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.