Tampere Away – 14.8.

Aikataulu:
13:30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
16:00 Saapuminen Tampereelle
19:00 Ilves – HIFK, Ratinan stadion
23:30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta sekä puhelinnumero. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

HIFK-kannattajille on varattu otteluun oma vieraskatsomo Ratinan D4-katsomosta. Lippuja on myynnissä rajoitetusti! Lippulinkki: https://www.lippu.fi/event/ilves-edustus-kausi-2021-vieraskannattajat-tampereen-stadion-13874319/?affiliate=FIX

Huom! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Mikäli et hoida maksua ajallaan, et ole tervetullut Stadin Kingien vierasreissuille!

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Suosittelemme vierasmatkalla kasvomaskin käyttöä sekä muiden koronasuositusten noudattamista! Tulethan vierasmatkalle ainoastaan terveenä!