Turku Away – FC Inter 14.8. & TPS 26.8.

Elokuun vierasottelut suuntautuvat tällä kertaa Suomen Turkuun. Tämän kunniaksi Kingit lyövät tiskiin kurantin tarjouksen! Molemmat reissut yhteishintaan 40 euroa, erikseen 25 euroa per reissu.

FC Inter pe 14.8.
Aikataulu:
16.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 FC Inter – HIFK, Veritas Stadion
23.00 Paluu Kisahallille

Huom! Otteluun myydään ainoastaan ennakkolippuja! HIFK:n vieraskatsomo sijaitsee J-katsomossa. Lippulinkki: https://www.tiketti.fi/fc-inter-hifk-veritas-stadion-turku-lippuja/70627?b=1

TPS ke 26.8.
Aikataulu:
16.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 TPS – HIFK, Veritas Stadion
23.00 Paluu Kisahallille

Huom! HIFK:n vieraskatsomon lippulinkki ilmoitetaan myöhemmin Stadin Kingien sosiaalisessa mediassa. Ottelupäivänä stadionilla ei tule olemaan lipunmyyntiä.

Molempien reissujen yhteishinta on 40 euroa. Yksittäisen matkan hinta on 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta sekä puhelinnumero. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Mikäli et hoida maksua ajallaan, et ole tervetullut Stadin Kingien vierasreissuille!

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.