Kauden päätös Lahdessa la 28.10.

Kauden viimeinen matsi, tänne on lähdettävä isolla profiililla ja useammalla dösällä!

Lahti la 28.10.

Aikataulu:
12.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
14.00 Lahti – HIFK, Lahden Stadion
17.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.