Mariehamn Away | 16.7.2022

Keskikesän MEGAMATKA – seilorit ahoy!

Heinäkuun puolivälissä keskellä kuuminta kesälomakautta siintää varsinainen merikimara, kun Kingit suuntaavat botskinsa keulan kohti Ahvenanmaata ja sen pääkylää Maarianhaminaa! Kauneinta vastaan asettuu sisarseuramme IFK Mariehamn.

Mestoja on vain rajoitetusti, ja tätä herkkua et halua missata. Näillä reissuilla testataan, kenen pylly kestää merivettä ja kenen ei. Kestääks sun pylly merivettä? Niin just – ilmoittaudu nyt!

Reissu alkaa dösämatkalla Turkuun ja jatkuu Turun satamasta M/S Galaxy-nimisellä paatilla kohti Maarianhaminaa. Ennen ja jälkeen matsin on hyvin aikaa nauttia Maarianhaminan idyllistä ja virvokkeista. Paluumatkalla ei Turkua tarvitse enää katsella, sillä Kingit hyppäävät suoraan kohti Stadia seilaavaan M/S Silja Serenadeen.

Kaikki föliin, ahoy!

HUOM! EARLY BIRD -hinta ke 22.6. asti vain 50 euroa! Tämän jälkeen 60 euroa.

Reissuaikataulu

La 05:00 Lähtö Töölön Kisahallin päädystä kohti Turkua

La 08:20 Lähtö Turun satamasta kohti Maarianhaminaa

La 13:35 Saapuminen Maarianhaminaan

La 18:30 MIFK – HIFK

La 23:55 Lähtö Maarianhaminasta kohti Helsinkiä

Su 10:30 Paluu Olympiaterminaaliin

Matkan hinta sisältää bussikuljetuksen Helsingistä Turkuun, kansipaikan M/S Galaxylla Turusta Maarianhaminaan ja B-hyttipaikan M/S Silja Serenadella Maarianhaminasta Helsinkiin. Paikkoja reissuun on varattu rajoitettu määrä, jonka jälkeen joudumme myymään ei-oota. Nopeet syövät hitaat!

Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi

Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi(!), kotipaikkakunta (!), syntymäaika(!) sekä puhelinnumero(!). Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huom! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun.

Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Mikäli et hoida maksua ajallaan, et ole tervetullut Stadin Kingien vierasreissuille!

Kunnioitathan kanssareissaajia ja lähdet reissuun ainoastaan terveenä.

PS. Jos jokin asia askarruttaa mieltä, niin lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, niin nopeimmin saat asiaan vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai sometilien kautta.