Stadin Kingien synttärimatka – Valkeakoski away 31.7.

Aikataulu:
10.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
12.00 PMP:t Lepänkorvan puistossa
15.00 FC Haka – HIFK, Tehtaan kenttä
19.00 Paluu Kisahallille
Dresscode: Punaista päälle!

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta sekä puhelinnumero. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

HIFK-kannattajille on varattu otteluun oma vieraskatsomo päätykatsomosta. Sisäänkäynti ja poistuminen vieraskatsomoon Niementien portin kautta. Lipun vieraskatsomoon voit lunastaa osoitteesta: fchaka.fi

Huom! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Mikäli et hoida maksua ajallaan, et ole tervetullut Stadin Kingien vierasreissuille!

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Suosittelemme vierasmatkalla kasvomaskin käyttöä sekä muiden koronasuositusten noudattamista! Tulethan vierasmatkalle ainoastaan terveenä!