Vierasmatka Kuopioon su 4.8.

Veikkausliigan JIPPO-away on taas täällä, kandee olla nopee ettei jää Kisikselle kitisemään! 

Kuopio su 4.8. klo 17.00

Aikataulu: 

11.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty 
17.00 KuPS – HIFK, Savon Sanomat -Areena 
00.30 Paluu Kisahallille 

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta.Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä. 

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. 

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.