Ekenäs borta lö 26.5.!

Kauden suurin reissu Tammisaareen! Vähintään neljä dösää ja kolme pistettä, kaikki messiin!

Tammisaari la 26.5. klo 17.00

Aikataulu:

15.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
17.00 EIF – HIFK, Ekenäs centrumplan
20.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 15 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.