Futiksen vieraspelikausikortti 2018

Futiksen vieraspelikausikortti 2018

IFK-futiksen jokaisen hc-fanaatikon jokatalvinen odotus on päättynyt: Stadin Kingien jalkapallon vieraspelikausikortti 2018 on täällä! Kausikortti, joka ainoana Suomessa todellakin sisältää kuljetukset jokaiseen vieraspeliin pääkaupunkiseudun ulkopuolella kaudella 2018! Uusia stadioneita groundhoppereille on tarjolla Tammisaaressa ja Kajaanissa, joissa ollaan varmasti innokkaana odottamassa Kingien invaasiota. Lähempänä Stadia vieraillaan myös astetta tutummilla, mutta sitäkin klassisimmilla areenoilla Kotkassa, Jyväskylässä ja Valkeakoskella. Myös Pohjanmaa tulee jälleen tutuksi, tällä kertaa Pietarsaaren ja Kokkolan muodossa. Eikä futiskesä ole futiskesä ilman paria pohjoisen reissua, tällä kertaa käydään Oulussa viime kauden Rovaniemen reissujen sijasta. Otteluohjelmassa on muutenkin kiitettävästi perjantai- ja lauantaiotteluita, mikä povaa jälleen Kingien kesästä totutun huikeaa -— tästä ei MITENKÄÄN voi missata sekuntiakaan!

Jalkapallon vieraspelikausikortti 2018 maksaa 300 euroa. Hintaan sisältyvät kaikki liigakauden 12 reissumatsia pääkaupunkiseudun ulkopuolelle sekä yöpymisen neljän tähden hotellissa Oulussa (9.5., 1.9.) tai Kajaanissa (20.6.) aamiaisineen kolmen hengen huoneissa kyseisten reissujen yhteydessä. Vieraskausarilaisena säästät irtolippuhintoihin verrattuna kauden mittaan 270 euroa. Tämän lisäksi saat kauden mittaan alennuksia Stadin Kingien fanituotteista!

Vieraspelikausikortti 2018 sisältää meno-paluu-kuljetukset seuraaviin otteluihin:

La 28.4. klo 17.00 HAKA – HIFK
Ke 9.5. klo 18.30 AC Oulu – HIFK, yöpyminen oulussa ja paluu 10.5.
La 26.5. klo 17.00 EIF – HIFK MEGAMATKA
Pe 1.6. klo 18.30 JJK – HIFK
Ke 20.6. klo 18.30 AC Kajaani – HIFK, yöpyminen Kajaanissa ja paluu 21.6.
Ma 9.7. klo 18.30 FF Jaro – HIFK
Ma 6.8. klo 18.30 KTP – HIFK
La 11.8. klo 17.00 KPV – HIFK
La 1.9. klo 17.00 AC Oulu – HIFK, yöpyminen Oulussa ja paluu 2.9.
Su 23.9. klo 18.30 EIF – HIFK
La 29.9. klo 17.00 JJK – HIFK
La 27.10. klo 13.00 AC Kajaani – HIFK

Vieraspelikausikortin tilaaminen ja maksaminen

Kingit kehottaa tekemään vieraspelikausikorttitilauksen mahdollisimman pian. Suuri tilaajamäärä auttaa tekemään tarvittavat vahvistukset bussi-, ja hotellitilauksista ajoissa. Tilauspäivämäärä ei vaikuta maksueräpäivään.

Vieraskausarin maksueräpäivä on 31.3.2017. Tarvittaessa vieraspelikausarin voi maksaa myös erissä, esimerkiksi 100 € 15.4., 100 € 15.5. ja 100 € 15.6. Voit myös ehdottaa muita maksupäiviä ilmoittautumisesi yhteydessä. Sovittua maksuaikataulua on noudatettava ehdottomasti!

Sitovat vieraskausikorttitilaukset lähetetään osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Tilaukseen laitetaan jokaisen ostajan etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta ja toivottu maksuaikataulu. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Jokaisesta kaksi viikkoa myöhässä olevasta maksuerästä lähetetään sähköpostitse maksumuistutus ja sama toistuu sen jälkeen kahden viikon välein, kunnes maksu joko maksetaan tai sovitaan uudesta maksuaikataulusta. Jokaisesta maksumuistutuksesta laskutetaan 5 euroa.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.