Vierasreissu PEPO – HIFK su 4.2.

Suomen arvostetuimman turnauksen lohkovaiheen ainoa vierasmatka!

Sunnuntai 4.2.

9.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
13.00 PEPO – HIFK, Aviasport Areena
18.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 30 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.