Vierasreissu Turkuun ma 16.10.

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Pisteitä tarvitaan kipeästi, mikäli karsinnat meinataan välttää. Interillä ei käytännössä panosta enää sarjassa ole ja se onkin voittanut viimeisessä viidessä matsissaan ainoastaan jumbo-JJK:n. Kaikki messiin ja eka IFK:n eka Veikkausliigavoitto Turusta voi olla tosiasia!

Turku ma 16.10.

Aikataulu:
15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 FC Inter – HIFK, Veritas Stadion
23.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.