Kolmosen kärkimatsi Porvoossa su 3.9.

Maaottelutauko on käynnissä, mutta Kingit painaa! HIFK/2 pelaa noususta ja kohtaa sunnuntaina 3.9. kaksi pistettä edellä sarjakärjessä olevan Futuran. Voitolla sarjakärkeen ja vahva kiinnitys Kakkosen paikkaan ensi kaudeksi!

Kentällä IFK/2:lla on tällä kaudella ollut monia viimevuosien IFK:n roolipelaajia, mm. Mikko Halme, Riku Pyhälä, Miikka Suikki, Sami Okkonen, Jukka Sinisalo ja Ville Taulo.

Futura – HIFK/2 su 3.9. klo 17

Aikataulu:

15.45 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty

17.00 Futura – HIFK/2

20.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 15 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.