Vierasmatkat Tampereelle ma 14.8. ja la 26.8.

Pelit ei suju, mutta silti mennään! Seuraavat pari reissua on Tampereelle, joista ainakin jälkimmäiseen on lähdettävä useamman dösän voimin. Ilmoittautukaa ajoissa, niin osataan varata tarvittava määrä busseja.

Molemmille Tampereen reissuille pääsee yhteishintaan 30 e, muuten hinta yksittäin 20 euroa/matka.

Ilves – HIFK ma 14.8. klo 18.30

Aikataulu:
15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 Ilves – HIFK, Tammelan Stadion
23.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Ilves – HIFK la 26.8. klo 17.00

Aikataulu:
14.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
17.00 Ilves – HIFK, Tammelan Stadion
21.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.