Turku away pe 4.8.

Pelipäivää juhlitaan Turussa, jossa vastassa on perinteiseltä kalskahtava Football Club International Turku (lyh. FC Inter). Tätä matsia Shefkin friikkisirkusta vastaan ei hävitä, joten jokaisen IFK-kannattajan läsnäolo on suotavaa, jopa lähes pakollista!

Turku pe 4.8. klo 18.30

Aikataulu:
15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 Inter – HIFK
23.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.