Rovaniemi away 8. – 9.7.

Napapiirille päästään viettämään 23 tuntista aurinkoista päivää hyvässä seurassa. Aurinko laskee 0:44 ja nousee 2:01, joten huiliaika jää vähiin, mutta se ei ole ennenkään ollut ongelma. Parilla edellisellä vierailulla Rovaniemelle on saldona ollut kaksi 0-0 tasuria, joten nyt on voiton aika!

La 8.7. 17.00 RoPS – HIFK

Aikataulu:

La 8.7.

05.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty (osoite Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki)

17.00 RoPS – HIFK, Rovaniemen keskuskenttä (osoite Poromiehentie, 96100 Rovaniemi)

Su 9.7.

11.00 Kohti Helsinkiä

23.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 100 euroa. Yöpyminen tapahtuu laadukkaassa hotellissa kolmen hengen huoneissa. Aamiainen sisältyy paketin hintaan. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Toivomme ilmoitusta mahdollisimman hyvissä ajoin niiltä vieraskausikorttilaisilta, jotka eivät ole lähdössä mukaan. Näin saamme mahdollisimman monen irtolippulaisen mukaan reissulle. Viimeisillä hetkillä tulleisiin peruutuksiin on huomattavasti vaikeampi löytää enää korvaavaa Kingiä.

Hotellijärjestelyiden vuoksi myös irtomatkalaisten ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Muutenkin aikainen ilmoittautuminen kannattaa, sillä kiivaan kausikorttikysynnän takia pitkillä matkoilla ei ole hirveästi irtopaikkoja myynnissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.