Lahti away 27.6.

Kingien juhannus kestää tänä vuonna viikon keskiviikosta 21.6. tiistaihin 27.6. ja huipentuu Lahden ryöstöretkeen! Aikataulua on viilattu niin, että loman puutekaan ei haittaa Babylonin rattaita pyörittäviä. Oot sä messissä vai fölissä?

Ti 27.6. 18.30 Lahti – HIFK

Aikataulu:

16.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty (osoite Paavo Nurmen kuja 1, 00250 Helsinki)

18.30 Lahti – HIFK, Lahden Stadion (osoite Salpausselänkatu 2, 15110 Lahti)

22.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.