Vierasmatka Vaasaan ke 31.5.

IFK:n ja Kingien ensiesiintyminen Vaasan uudella Elisa-stadionilla!

Ke 31.5. 18.30 VPS – HIFK

Aikataulu:

12.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty

18.30 VPS – HIFK, Elisa Stadion

02.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.