Perjantaireissu Seinäjoelle 28.4.

Kauden ensimmäinen perjantaireissu ja uusi stadion! Vastassa ei-niin-perinteinen muovikyhäelmä SJK, joka on saanut olosuhteet kuntoon Kingien viimeisimmän reissun jälkeen. Nyt pelataan siis bränikällä stadikalla.

Tänne on mentävä useamman dösän voimin eli ilmoittautumisia tulemaan ajoissa, jotta useamman bussin liikahtaminen saadaan varmistettua mahdollisimman ajoissa.

Seinäjoki pe 28.4.

Aikataulu:
14.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
20.00 SJK – HIFK, OmaSP Stadion
03.30 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.