Kauden avaus: Kemi 8.4.

Kemi 8.4. klo 16.00

Aikataulu:

lauantai 8.4.
05.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
16.00 PS Kemi – HIFK, Karihaaran tekonurmi
18.00 Kohti Oulua, jossa yöpyminen
19.30 Saapuminen hotellille

sunnuntai 9.4.
11.00 Lähtö hotellilta
20.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 90 euroa. Yöpyminen tapahtuu laadukkaassa hotellissa kolmen hengen huoneissa. Aamiainen sisältyy paketin hintaan. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.fi. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Toivomme ilmoitusta mahdollisimman hyvissä ajoin niiltä vieraskausikorttilaisilta, jotka eivät ole lähdössä mukaan. Näin saamme mahdollisimman monen irtolippulaisen mukaan reissulle. Viimeisillä hetkillä tulleisiin peruutuksiin on huomattavasti vaikeampi löytää enää korvaavaa Kingiä.

Hotellijärjestelyiden vuoksi myös irtomatkalaisten ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Muutenkin aikainen ilmoittautuminen kannattaa, sillä kiivaan kausikorttikysynnän takia pitkillä matkoilla ei ole hirveästi irtopaikkoja myynnissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.