Perjantaireissu Tampereelle 14.10.

Floodlight Friday! Illat lyhenevät ja kelit viilenevät. Kotimaisessa jalkapallossa se tarkoittaa perinteisesti futiskauden huipennusta. Parin viikon maaottelutauon jälkeen lähdetään Tampereelle kauden ensimmäiseen perjantai-vierasmatsiin. Elokuisesta megamatkasta ei tarttunut pisteen pistettä mukaan varsin aneemisen esityksen jälkeen, joten tällä reissulla on varmasti luvassa parempaa. Tämä on myös kauden viimeinen lyhyempi vierasreissu, joten lienee sanomattakin selvää, että Tammelaan painetaan bulilla!

Ajoissa ilmoittautumalla säästät femman, joten kolauta meilisi Kingien postiluukkuun hyvissä ajoin!

Aikataulu

15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 Ilves – HIFK, Tammelan Stadion
23.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa (9.10. asti)/ 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com.Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.
Floodlight Friday! Illat lyhenevät ja kelit viilenevät. Kotimaisessa jalkapallossa se tarkoittaa perinteisesti futiskauden huipennusta. Parin viikon maaottelutauon jälkeen lähdetään Tampereelle kauden ensimmäiseen perjantai-vierasmatsiin. Elokuisesta megamatkasta ei tarttunut pisteen pistettä mukaan varsin aneemisen esityksen jälkeen, joten tällä reissulla on varmasti luvassa parempaa. Tämä on myös kauden viimeinen lyhyempi vierasreissu, joten lienee sanomattakin selvää, että Tammelaan painetaan bulilla!

Ajoissa ilmoittautumalla säästät femman, joten kolauta meilisi Kingien postiluukkuun hyvissä ajoin!

Aikataulu

15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 Ilves – HIFK, Tammelan Stadion
23.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 20 euroa (9.10. asti)/ 25 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com.Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.