Kauden päätös Rovaniemellä 23. – 24.10.

Viimeinen mahdollisuus nähdä Tähtirinnat pelaamassa kolmesta pisteestä vuonna 2016! Marraskuussa koittaa pitkä ja pimeä talvi ilman kotimaista jalkapalloa, joten nautitaan Veikkausliigakaudesta 2016 niin kauan kuin sitä kestää. Futis ja IFK ovat parasta paikan päällä!

Sunnuntaina 23.10. Hesari ei ole edes kerennyt kolahtamaan postiluukusta, kun dösän nokka jo osoittaa kohti Rovaniemeä, jossa kohdataan paikallinen palloseura. Matsin jälkeen siirrytään Oulun Sokos hotelliin ja paluumatkalle lähdetään mukavasti vasta maanantain puolella. Tämä on myös toinen kauden pisimmistä reissuista, joten jos epäilet sanonnan ”mitä pidempi matka sitä parempi reissu” pitävän paikkansa, tule paikan päälle toteamaan asia itse!

Aikataulu

sunnuntai 23.10.
03.00 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
15.00 RoPS – HIFK
17.00 Lähtö kohti Oulun Sokos Hotel Arinaa, jossa yöpyminen

maanantai 24.10.
11.00 Lähtö hotellilta
20.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 100 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta.Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.